Шукати в цьому блозі

пʼятниця, 13 вересня 2019 р.

Як святкуватимуть День міста Вінниці 2019. Програма заходів

14 вересня Вінниця відзначатиме День міста. Святкові заходи проходитимуть на Площі Європейській, Майдані Незалежності, Майдані Небесної сотні та у Центральному парку. Ввечері вінничан очікує концертна програма за участі виконавців Ірини Федишиної, Pianoбой, Сергія Міхалка та оркестра Ляпіс 98. 

Майдан Незалежності

Святкування Дня міста розпочнеться 13 вересня о 19:00 на Майдані Незалежності відкриттям ХІІІ Міжнародного ВІННИЦіЯнського кінофестивалю.
Урочиста церемонія відкриття Дня міста Вінниці 2019 відбудеться 14 вересня о 14:00. З 15:00 до 19:00 на цій локації проходитиме Фестиваль військових духових оркестрів України “музика над Бугом”. В рамках проєкту “Вінниця - місто славетних” презентують виставку “Галерея історичного костюму XIV - XX ст.”, проєкт “Музей в мініатюрі” та експонати музею, проведуть конкурс на краще архітектурне рішення благоустрою скверу Альтмана. На Майдані Незалежності будуть представлені живі картини та книги, фотоінсталяції.

Майдан Небесної Сотні

З 14:30 на Майдані Небесної Сотні відзначатимуть ІІІ Мистецько-освітній фестиваль “Водограй” від ВДПУ імені Коцюбинського. Також тут розташують інтерактивну локацію “Планета хімічної магії”, покажуть найбільший герб міста та вишиту книгу про Вінницю.

Площа Європейська

За участі талановитих родин, дітей і зіркових вінничан на площі відбудеться  Фестиваль “Вінничани мають таланти”. Ввечері з 20:00 до 22:00 в центрі міста облаштують “Кінодворик” під відкритим небом.

Центральний парк

У Центральному парку з 13 вересня по 15 вересня працюватиме фестиваль вуличної їжі “Vinnitsia Food Fest”. На Майдані біля літнього театру впродовж дня проходитиме Фестиваль спорту “Сила міст-8”. Організують майстер-класи “Творимо разом”, лаундж зону “Читай”, проєкт для людей поважного віку “Вінниця - місто активних” та фотозони “Квіткове дитинство”. 

Площа Василя Стуса

О 19:00 на площі Василя Стуса відбудеться церемонія закриття свята і концертна програма. Наживо перед вінничанами виступатимуть Ірина Федишина, Pianoбой, Сергій Міхалок та оркестр Ляпіс 98.

Немає коментарів:

Дописати коментар